0910 215 500, toth@masaze-nitra.sk

Zásady ochrany osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov

Ing. Márius Tóth – Odborný masér, so sídlom Farská 45, Nitra 949 01 – poskytovateľ služieb na webovom sídle masaze-nitra.sk, sa zaväzuje dodržiavať nižšie uvedené pravidlá zaobchádzania s osobnými údajmi návštevníkov a objednávateľov služieb.


Spracovanie osobných údajov a ich ochrana

Nasledovné informácie sa týkajú spracúvania osobných údajov návštevníkov a/alebo zákazníkov týchto webových stránok (ďalej jednotlivo len „Dotknutá osoba“), ktoré vykonáva prevádzkovateľ, (ďalej len „Prevádzkovateľ“). Spracúvanie a ochrana týchto osobných údajov sa spravuje ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z. z., o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“), v spojení s ustanoveniami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 zo dňa 27. apríla 2016, všeobecného nariadenia o ochrane údajov (ďalej len „Nariadenie“).

Na webe masaze-nitra.sk nevyužívame kontaktný formulár, newsletter, či iný komunikačný prostriedok a ani iným spôsobom prostredníctvom webu nezbierame, neukladáme a nespracovávame žiadne Vaše osobné údaje.

Kontaktné údaje
Ak máte otázky alebo pripomienky k našim Zásadám ochrany osobných údajov,  kontaktujte nás mailom na toth@masaze-nitra.sk, prípadne prostredníctvom  ďalších kontaktných údajov zverejnených v záverečných ustanoveniach tohto dokumentu

Súbory Cookies

Na týchto stránkach používame tzv. nevyhnutné súbory cookies, ktoré zaručujú správne fungovanie webu a umožňujú Vám bez ďalšieho súhlasu využívať jeho nevyhnutné funkcie.
Aby sme Vám mohli spríjemniť prechádzanie webu a spolu s našimi partnermi vyhodnocovať návštevnosť a spôsob používania stránok, alebo Vám ponúkať produkty na mieru, potrebujeme pri ostatných kategóriách cookies Váš súhlas.

Viac informácií o používaní Cookies na webovom sídle  masaze-nitra.sk nájdete v dokumente Súbory cookies.

 

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky alebo podnety, napíšte nám.

Adresa:

Ing. Márius Tóth
Odborný masér
Adresa:

Farská 45,
Nitra
Slovensko
949 01

Tel.č.: 0910 215 500 – Márius Tóth
Email: toth@masaze-nitra.sk

Back to top